Mød Mads

Mads er en af vores arbejdsledere i AltoREN, og vi glæder os til, at du også hilser ham velkommen hos netop din virksomhed.Mads arbejder hårdt, men arbejde er sjovt, hvis man kan lide det man laver. Derfor er det altid med et smil på læben, at du møder Mads. Read More

Mød Henrik

 

Mød Henrik, der arbejder i vores afdeling i Hirtshals. Henrik er en del af vores team med speciale i fiskeindustrien og har arbejdet med rengøring i levnedsmiddelindustrien i en lang årrække. Henrik er en af vores dygtigste medarbejdere når det kommer til kvalitetsniveau. Han kender de daglige rutiner, og sætter selv gang i tingene.

Send os en mail via vores kontaktformular eller giv os et kald på tlf. 70 70 15 99, hvis du vil have glæde af Henrik og vores andre fantastiske medarbejdere.

 

 

Mød Oliver

Mød OliverOliver startede hos AltoREN A/S i 2010 og har været en fast bestanddel af teamet lige siden. Med hans altid gode humør og et stort kærkomment smil på læben spreder han glæde blandt kollegaer og ikke mindst ude hos vores kunder. Glæde er dog ikke det eneste Oliver spreder, han har også en fremragende service minded tilgang til opgaverne. Når det gælder rengøring hos levnedsmiddel virksomheder, kan man altid regne med Oliver, som er pålidelig og effektiv. Arbejdet bliver udført til punkt og prikke og der er aldrig en finger at sætte når Oliver har været på banen.

Kontakt AltoREN A/S  her for at høre mere om Oliver og hvordan du kommer let igang med rengøring i din virksomhed.

Mød Marianne

Marianne er AltoREN’s nye kvinde i front. Hun er ansvarlig for vores Serviceteam, og spiller derved en afgørende rolle i udrulningen af vores nye rengøringskoncept til private og erhverv. Netop ankommet fra en fortid i frisør-engros branchen har hun styr på kundehåndteringen. Marianne er farverig og  der går sjældent en dag, hvor du ikke render ind i hendes altid gode og smittende humør. Selvom man kunne tro at Marianne er ny i AltoREN, så er det ikke tilfældet. Hun udgør nemlig den bedre halvdel til ejeren Kim Bo og har derfor altid haft en vigtig hånd med AltoREN’s koncept.